Zainteresiran(a) si za suradnju?

Istraži trenutno dostupne usluge za direktan rad sa mnom, ispuni obrazac nakon što odabereš onu koja ti trenutno najviše odgovara i povratno ću ti se javiti s detaljima.

Biznis Klinika

Imaš online biznis, no previše si zauzet/a s "day to day" procesima i jednostavno ne možeš više procijeniti koja je strategija najbolja za daljnji rast i profitabilno skaliranje.


Prijavi se za Biznis Kliniku i osobno ću analizirati sve najvažnije segmente tvog biznisa (webicu, social, sales funnels, proizvode, strategije, metrike...) i sastaviti plan akcije sa "step by step" koracima i savjetima.

USKORO DOSTUPNO

VIP Dan

Za brzorastuće online biznise koji nemaju vremena razvijati pojedine proizvode ili strategije lansiraja kroz period od nekoliko mjeseci, već žele rezultate u što kraćem periodu.

Prijavi se za VIP Dan i saznaj najbrži način za planiranje, kreiranje i lansiranje tvog sljedećeg proizvoda ili usluge.

hearts&numbers Mastermind

Moto našeg live eventa je "Grow Your Business While Recharging Your Soul" i 2023. planiramo organizirati dva termina u malim grupama (maksimalno 8 odabranih vlasnika online biznisa).

Promocija za 2023. je još uvijek u pripremi, no klikni na link i saznaj kako je to izgledalo prošlog ljeta te se prijavi na listu čekanja za ovo ljeto.

>