Podcast gostovanja

Ako imaš publiku koju zanimaju teme o kojima pišem i odgovaramo si po osobnim vrijednostima, javi se direktno na moj email (filip@lansiraj.com , sa subjectom "Podcast?") i drage volje ću biti tvoj gost. Usput možemo napraviti brzinsku analizu tvojeg online biznisa kao zahvalu što si me podijelio/a sa svojom publikom.

LOOD: E45 – Kako zaraditi online u 2022.

Filip Šardi govori o tome kako zaraditi online u 2022. putem online tečajeva, edukacija, masterminda itd. Online prostori su sve popularniji, digitalni proizvodi su idealna prilika za zaraditi dodatni prihod.

Surve Strasti: E243 – Kako unaprijediti digitalni marketing na svjetsku razinu?

Razgovarali smo o vrstama digitalnog marketinga, kako pratiti rezultate, razlikama domaćeg i stranog tržišta, te na koji način radi to što radi.


Članci

Ako imaš publiku koju zanimaju teme o kojima pišem i odgovaramo si po osobnim vrijednostima, javi se direktno na moj email (filip@lansiraj.com , sa subjectom "Intervju/članak?") i drage volje ću biti tvoj gost. Usput možemo napraviti brzinsku analizu tvojeg online biznisa kao zahvalu što si me podijelio/a sa svojom publikom.

filip_sardi

Slow Living intervju - “Budi svoj, pomaži drugima i ljudi će prepoznati i cijeniti tvoju pravu vrijednost”

O poduzetništvu, putovanjima te o životu općenito.

Predavanja i mentoring

Za upite o predavanjima i držanju live ili online edukacija za tvoju zajednicu - javi se dirketno na moj email (filip@lansiraj.com) sa subjectom "Predavanje?"

eCommerce Hrvatska 2020.

PREDAVANJE: Kako povećati konverzije uz customer journey mapping?

eCommerce Hrvatska 2021.

PREDAVANJE: Kako pretvoriti kupce u fanove?

Lean Startup Croatia

Mentor u sklopu Get Started In Health Innovation 2022 programa.

Izbrusi Ideju 2021.

Mentor pobjedničkog tima HELTISM.

>