ONLINE RADIONICA

Nauči kako zapakirati svoje coaching usluge ili programe u neodoljivu online ponudu i počni lakše privlačiti nove klijente

(bez da ih moraš povlačiti za rukav ili im stalno dosađivati na društvenim mrežama)


Radionica je za tebe ako si coach, edukator ili online poduzetnik i VEĆ aktivno prodaješ svoje online programe ili usluge.


Tvoja publika ne želi kupiti "sat coachinga" ili "25 video lekcija zapakiranih u 5 modula"


Oni prije svega traže nekog da im pomogne riješiti probleme kojih ih muče, no činjenica je da im postaje teško odabrati "pravu" opciju jer sve više i više ljudi nudi svoje online usluge i proizvode.


Umjesto da ti farbam oči "novom magičnom taktikom" pokazat ću ti kako možeš poboljšati svoju prodaju koristeći sve što već imaš (i to bez dodavanja novih kompleksnih funnela ili pisanja 3 društvene objave dnevno).


Unaprijed snimljena radionica se sastoji od tri poglavlja i gdje ćeš naučiti:

NAJČEŠĆE GREŠKE KOJIMA (NENAMJERNO) SABOTIRAŠ SVOJU PRODAJU

Pokazat ću kako da izbjegneš greške koje većina online poduzetnika nesvjesno ponavlja i kako se prestati sabotirati u procesu prodaje.

KAKO SE ISTAKNUTI OD KONKURENCIJE 

Predstavi sebe i svoj rad drugačije. Raspisat ćeš 5 neobičnih karakteristika tebe kao autentično "osobnog brenda" koje će te definitivno istaknuti od konkurencije

ELEMENTI NEODOLJIVE PONUDE

Kako da tvoja publika lakše prepozna vrijednost u u tome što im nudiš? Proći ćemo set od tri vježbe koje će ti pomoći pretvoriti tvoju uslugu ili online program u ponudu koja će rezonirati s idealnim klijentima.

Što sve dobivaš kad se prijaviš za ovu radionicu?

  • snimku radionice od 120 minuta gdje ćeš naučiti sve navedene teme i dobiti zadatke koje odmah možeš početi ispunjavati (kako gledaš materijale)
  • Pristup radnim materijalima i vježbama koji su korišteni tijekom radionice i koji će ti služiti kao korak po korak vodič za kreiranje tvoje neodoljive ponude
  • POKLON: "8 načina kako prodavati bez da direktno prodaješ" - Mini vodič za kreiranje Instagram sadržaja koji će povećati prodajne konverzije

Ovo nije radionica uživo već strukturirana snimka

Neki dojmovi polaznika mojih edukacija i radionica

Jako mi je drago da sam uložila novac u tvoju edukaciju. Kratko, koncizno i pravo u sridu. Baš ono što mi je trebalo, da mi poveže ono što sam već znala ili iskusila i poduči me novim spoznajama. Vjerujem da će kako budem išla po zadacima dobiti potpunu zaokruženu i novu sliku u glavi.”

Vesna K. // Abilissima.com

Najviše mi se sviđa što su lekcije kratke - u malo vremena kažeš dosta korisnih stvari što je jako dobro. Neke stvari smo čuli na pojedinim edukacijama, no ti si sve zajedno vrlo pojednostavio i posložio da bude lakše razumijeti i ispuniti vježbe.”

Jovana R. // Sinergija

Nismo se upoznali?

Bok ja sam Filip Šardi i u prostoru online edukacija i konzultacija sam od 2014. Prošao sam sve poslovne izazove s kojima se trenutno boriš (ako te zanima više o o tome i rezultatima klijenata, možeš pročitati ovdje). Ne samo to, već sam radio s klijentima u preko 20 različitih industrija tako da imam i više nego dovoljno iskustva da mogu hrabro tvrditi - 100% sam siguran da ti mogu pomoći izgraditi online biznis o kojem se trenutno možda još ne usudiš sanjati.

Želiš me dodatno provjeriti na socialu? Evo ti tri glavna kanala niže:

>