Prijave po trenutnoj cijeni zatvaramo za:

00
DANA
:
 
00
SATI
:
 
00
MINUTE
:
 
00
SEKUNDE

You missed out!

GOST PREDAVAČ: Matea Gracin (cert. NLP coach i trener u području odnosa i emocija)

ONLINE RADIONICA (31.1 u 16h, Zoom) 

Emocionalne i mindset blokade u biznisu

Na radionici ćemo otpakirati naše glavne blokade i naučiti kako si pomoći - kako graditi biznis i pritom se osjećati samopouzdanije, mirnije i spremno za izazove u svom biznisu

SRIJEDA 31.01. u 16h (Zoom online)

Ti, koji/a pomažeš drugima i želiš izgraditi uspješan online biznis koji rezonira s tobom i tvojim vrijednostima, što ti je trenutno najveći iskorak iz zone komfora?

Što znaš da "moraš" napraviti, a stisneš se čim pomisliš na to? Je li to...

...redovito prodavati na društvenim mrežama?
...pojaviti se pred kamerom, napraviti IG live ili snimiti reel?
...kreirati i predstaviti svoj program?
...češće prodavati?
...podići cijenu svoje usluge?
...predstaviti se zajednici?
...predavati pred grupom ljudi?

Sve te misli i preispitivanje sebe, sumnja, nesigurnost, neugodni izlasci iz zone komfora… SVE su to sastavni dijelovi razvijanja online biznisa.

I koliko god ti volio/la svoj posao, to što pomažeš ljudima i radiš nešto zbog čega se osjećaš dobro…

...razvijanja biznis (prodaja, marketing, društvene mreže, strategije…) uz pružanje usluga je baš posebna priča za sebe.

Mi (Filip Šardi, osnivač Lansiraj projekta i Matea Gracin, gost predavač), osim što sami gradimo svoje biznise, smo do sada radili sa stotinama online poduzetnika koji se možda razlikuju u svojim ponudama i što rade, ali su itekako slični kad su u pitanju izazovi s kojima se svakodnevno susreću i kako se osjećaju.

Naši klijenti ne pričaju puno o tome na Instagramu i javno, ali kada smo 1na1 i kada krenemo razgovarati iskreno - blokada u mindsetu koliko želiš (što je sastavni dio poduzetničke priče).

Teško je poslati nekoliko prodajnih mailova za redom, osjećamo se kao da smo prevaranti, skoro nikad nismo 100% zadovoljni s onim što pustimo van jer nije “savršeno”, strah nas je od neuspjeha, kritike…

Sve dok se ne “pozabavimo” tim blokadama, one će nas i dalje držati stisnutima.

I dalje ćemo odgađati raditi stvari u svom biznisu koje nas plaše, prokrastinirat ćemo, prihodi će stagnirati i bit će nam teško izgraditi biznis koji može rasti neovisno i našem raspoloženju, sumanjam i strahovima.

Dok god mi ne rastemo, neće niti naš biznis.

Važna stvar koju trebaš znati o uspješnim i popularnim online poduzetnicima - svi oni i dalje ponekad imaju crne misli, sumnje i propitkivanje, no naučili su kako se sprijateljiti s takvim emocijama. Imaju alate kojima mogu brzo prepoznati emocije i blokade u nastajanju i eliminirati ih prije nego počnu utjecati na njih.

Stoga, prije nego kreneš razmišljati o novim poslovnim strategijama i marketing taktikama, predlažemo ti da se posvetiš emocionalnim i mentalnim blokadama.

Na radionici “Emocionalne i mentalne blokade u biznisu” ćemo otpakirati naše glavne blokade i naučiti kako si pomoći - kako graditi svoj biznis i pritom se osjećati samopouzdanije, mirnije, spremno za svakodnevne izazove.

Proći ćemo kroz tri razine: tijelo, misli i emocije - i vidjeti što se događa, kako da se osjećamo samopozdanijima, mentalno čistima i emocionalno snažnijima dok gradimo svoj biznis.

U 2 i pol sata, zajedno ćemo:

  • Proći kroz pet glavnih emocionalnih i mentalnih blokada - što točno stoji iza tvojih blokada, kako direktno i indirektno utječu na tvoj biznis, i tvoja ponašanja koja iz njih proizlaze
  • Adresirati tri razine (tijelo, misli i emocije) na kojima možeš raditi na svojim blokadama (i najbrži način da se staviš u dobro emocionalno stanje)
  • Raditi na otpuštanju sumnje u sebe i propitkivanja "Što ako ovo nije (dovoljno) dobro?". Drugim riječima, kako ponosno kreirati i stajati iza svog sadržaja, rada i svega što dijelimo s drugima
  • Proći vježbu za rad sa strahom koji te trenutno blokira da napraviš idući korak u svom biznisu (bilo to ponuditi nekom svoju uslugu, napisati blog ili post za socijalne mreže, imati nastup, snimiti video ili program, itd.)

Odaberi svoju opciju:

Online radionica

74€

Što sve dobivaš:

  • Sudjelovanje na online radionici (trajanje 2 i pol sata)
  • Mogućnost postavljanja pitanja uživo i dobivanja odgovora za tvoje specifične blokade
  • Pristup snimci radionice da pogledaš kad god ti zatreba podsjetnik
  • Sve vježbe koje ćemo raditi na radionici ćeš nakon radionice dobiti raspisane korak po korak kako bi ih mogao/la kasnije raditi sa sobom i korisiti kad god ti zatrebaju.

Radionica + 1na1 Coaching

144€

Sve uključeno u opciji "online radionica"

+

individualni coaching sat s Mateom u trajanju od 75 minuta
na kojem ćete pomoću NLP tehnika dodatno proraditi tvoje trenutno najsnažnije blokade (neželjene osjećaje ili ograničavajuća uvjerenja)

Tko je gost predavač?

Matea Gracin je certificirani NLP Coach i Trener NLP-a (Neurolingvističkog programiranja) s preko 10 godina iskustva rada s klijentima. 


Kroz svoj brand „Doma sa sobom“ (posjeti webicu) uči pojedince kako da bolje razumiju sebe, svoja ponašanja i osjećaje, te sukladno tome grade odnose koji ih ispunjavaju i čine sretnima.

U svijetu online biznisa je od 2015. godine, kada je osnovala svoju prvu online zajednicu i pokrenula svoj grupni online coaching program. U Lansiraj timu radi kao coach i kroz razne internacionalne i lokalne projekte pomaže online poduzetnicima da poslože svoje biznise, ali i sami sebe (svoj mindset i radne navike).

Coaching alate koje koristi u svom radu zbir su svih znanja koja je sakupila na svom 15-godišnjem putu educiranja, rada s pojedincima i održavanja grupnih edukacija.


Certificirani je coach, NLP trener, Heroic Coach, Language and Behavior (LAB Profile®) Specialist, a trenutno pohađa i petogodišnju edukaciju za psihoterapeuta Realitetne terapije i teorije izbora.

Neki od dojmova polaznika prijašnjih Mateinih radionica

Antonela M.

Draga Matea svaka čast, stvarno se vidi da voliš to što radis i tako ti dobro leži. Boja tvog glasa je savršena trebala bi imati neki podcast možda, onaj dio o meditaciji kad smo imali zatvorene oči, a ti pričala stvarno je bilo relaksirajuce. Hvala ti :) 

Mirela B. 

Meni je radionica bila super!
Opuštena atmosfera. Matea ima tako umirujući i ugodan glas da je baš bio gust sudjelovati i raditi s njom.

Ono sto je na mene ostavio najsnažniji dojam i što sam ponijela sa sobom doma je stručno objašnjenje i prikaz kako od jedne emocija nastaje niz drugih, plus vježba kako prekinuti taj lanac.

Mateja G.

Voditeljica je bila izuzetno opuštena i smirujućeg djelovanja na polaznike. Način na koji je voditeljica vodila radionicu mi se jako svidio te je uspejla povezati se u kratkom vremenu sa svim polaznicima što mislim da je dosta bitno za ovakvu vrstu radionice. Sve pohvale!

>